NESTALA CELA PORODICA U ALEKSINCU ?

Piše : blic.rs

Niška policija saopštila je da pripadnici MUP u Nišu i Aleksincu intenzivno tragaju za tročlanom porodicom iz Aleksinca čiji je nestanak prijavljen juče.

„Porodica je poslednji put viđena 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim ‘folksvagenom pasat’ crne boje aleksinačkih registarskih oznaka AL 028-AI uputili ka Aleksincu. Policija moli građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982“, saopštila je policija.

Policija je danas, u prisustvu članova porodice Đokić, obila vrata njihovog stana i ušla u objekat kako bi pokušala da nađe neki novi trag koji bi ukazao na to gde se ova tročlana porodica već tri dana nalazi, kao i da li im se nešto loše dogodilo.

Kako se može videti kroz otvor na kojem se nalazila brava, unutar stana je sve uredno i nisu uočeni nikakvi neuobičajeni tragovi.

S druge strane, rođaka porodice, ispričala je da je ova porodica godinama „bila na meti napada“.

„Znate kako, on ima menjačnicu, dobro im ide i godinama je već na meti napada. Desilo se da ga ispred kuće sačeka muškarac i da mu preti da će svašta da mu uradi da bi on dao neke pare. Najgore je bilo pre neku godinu kada je u menjačnicu ušao muškarac koji je uperio pištolj u njega i tukao ga. To je bilo jezivo“, kaže ona.

Ističe da svi sumnjaju da im se dogodilo nešto loše, ali da se nadaju da su samo otputovali negde.