Besplatan trening za poljoprivrednike

У четвртак, 26. јануара од 10 до 16 часова у просторијама ЕУ инфо кутка у Нишу биће одржан бесплатан тренинг за пољопривреднике – почетнике у бизнису под називом „Анализа пословања у пољопривреди”. Тренинг организује ЕУ инфо кутак Ниш у сарадњи са организацијом “ЕНЕКА” из Ниша.

Током тренинга биће обрађене неколико тема: Најважнији изазови у пољопривреди, Правни оквир и планирање пословања, Локални, регионални и ЕУ програми за пољопривреду, Маркетинг у пољопривреди и Анализа успешности пословања и извори финансирања.

Тренинг је намењен пољопривредницима и предузетницима у области пољопривредне производње који поседују пољопривредно газдинство, активним у оквиру породичног бизниса, као и потенцијалним пољопривредницима са развијеном бизнис идејом.

„Организовањем тренинга желимо да охрабримо пољопривреднике да развију своју производњу, стекну увид у правне и процедуралне оквире потребне за вођење пољопривредног газдинства, као и знања за успешно вођење пословања. Такође, циљ је да учесници тренинга унапреде вештине неоходне за писање предлога пројеката и стекну увид у програме и ЕУ фондове доступне пољопривредницима“, кажу организатори.

Тренинг је намењен за 20 полазника и учешће на тренингу је бесплатно.
tv laser, aleksinac.biz