БЕСПЛАТНИ ГИНЕКОЛОШКИ ПРЕГЛЕДИ

У организацији Дома здравља Алексинац, у координисаној акцији са Општом болницом Алексинац, а у сарадњи са Министарством здравља, у недељу, 15. октобра 2017. године, у Одељењу за здравствену заштиту жена Дома здравља, биће организована акција бесплатних гинеколошких и ултразвучних прегледа за све заинтересоване жене са територије општине Алексинац, БЕЗ обавезе поседовања било каквог упута или оверене здравствене картице.

Прегледе ће обављати два тима Одељења за здравствену заштиту жена Дома здравља, у периоду од 8 до 16 сати, у ком периоду се пацијенткиње могу јавити лекарима, без икакве претходне најаве или заказивања термина за преглед.

Захваљујемо се Општој болници Алексинац на координисаној сарадњи на интегралном спровођењу превентивних прегледа из делокруга специјалности које свака од установа покрива (Општа болница Алексинац ће истог дана спроводити интернистичке, уролошке и радиолошке превентивне прегледе), а Министарству здравља на иницијативи која је омогућила стварање предуслова да се оваква акција одржи.