BILA JE ZALJUBLJENA U JEDNOG OD BRAĆE, TAKO SU JE NAMAMILI !

Piše : Kurir , novinar Marko Smiljanić

Četvoro osumnjičenih za podvođenje devojke (20) iz Niša, Z.B., E.T., D.B. i O. M., navodno su je namamili u Aleksinac jer je ona bila zaljubljena u jednog od osumnjičenih!

Podsetimo, četvorci koja je, inače, u rodbinskim odnosima, određen je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da su devojku koja je navodno došla da im čuva decu, podvodili za 500 do 1000 dinara u kombiju po vašarima širom Srbije, a na kraju je prodali u Smederevskoj Palanci.

– Ova porodica nije imala izvore prihoda tako da se sumnja da su namamili devojku da bi je naveli na prostituciju. Oni su do novembra živeli u brdovitom delu Aleksinca, a onda su morali da prodaju kuću zbog dugova. Kupili su trošnu kuću u jednom selu, na par kilometara od grada – pričaju komšije koje su šokirane hapšenjem:

– Sve to ima veze sa jednim od braće u koga se devojka zaljubila. Navodno, ona je bila zaljubljena u O.M. i došla je u kuću njegove familije dok je on bio u zatvoru. Posle se pričalo da joj se dopada i neki drugi rođak – prepričavaju komšije.

Kako objašnjavaju, ona se sa O.M. upoznala preko društvenih mreža. – Dopisivali su se preko Fejsbuka, pa je onda ona došla ovde.

Prema nezvaničnim informacijama, na saslušanju su se Z.B. i O.M. međusobno optuživali.

– Jedan od braće je tvrdio da ju je našao u napuštenoj kući i da se sažalio na nju, a da je ona posle htela da ga ostavi zbog brata. Optuživali su se da su sa devojkom bili na dobrovoljnoj bazi, a da je onaj drugi navodio na prostituciju – rekao je izvor.