BOGAT ULOV DROGE ZA VIKEND !

Foto arhiva MUP

Skoro 60 grama marihuane, manju količinu hašiša i tablete ekstazija, tokom vikenda otkrili su carinici na Graničnom prelazu Gradina, a najzanimljiviji je pokušaj krijumčarenja marihuane u teglici sa eurokremom.

Iskustva carinika govore da male količine narkotika, koje putnici pokušavaju da prenesu preko granice, oni skrivaju na najrazličitijim mestima, ali kako saopštavaju iz Uprave carina, slučaj zabeležen tokom proteklog vikenda na prelazu Gradina je svojevrsni presedan, jer su zamotuljci marihuane pronađeni sakriveni u eurokremu.

Dvojica muškaraca putovala su „mercedesom“ nemačkih registracija ka Turskoj, a i pored toga što su tvrdili da nemaju ništa za prijavljivanje, carinici su u saradnji sa policijom ipak odlučili da detaljno pregledaju njihov prtljag.

U torbi sa hranom koja se nalazila među ostalim torbama i koferima u prtljažniku bile su i četiri tegle „nutele“. Carinik je prilikom pregleda uočio da na jednoj od njih ispod poklopca nedostaje aluminijumska folija, odnosno, da je tegla otvarana, iako je delovalo da je do vrha puna. Sumnja da se u njoj nalazi još nešto ispostavila se kao opravdana, jer su iz eurokrema izvađene 2 kesice u kojima je bilo nešto više od 50 grama marihuane – kažu u Upravi carina.

Neuobičajeni slučaj dogodio se u subotu, 27. juna, a istog dana je, kako kažu u Upravi, prilikom detaljnog pregleda automobila „BMW“ kojim su putovala trojica muškaraca, kod 35-godišnjeg suvozača u donjem vešu pronađen grumen hašiša i 2 narandžaste tablete sa logotipom „Tesla“, za koje se pretpostavlja da je reč o ekstaziju.

U trećem slučaju tokom vikenda na Gradini pronađeno je 6,5 grama marihuane, a kesica sa skriveno drogom je pronađena u naslonu za ruke na zadnjem sedištu „BMW“ kojim su, takođe, putovala trojica muškaraca.


PRODAJEM TRAFIKU – 061 20 84 84 0

PRODAJEM TRAFIKU,ŠESTOUGAONU, 6 KVADRATA,TIPSKA,SA SVIM DOZVOLAMA,TERMOIZOLOVANA

061 20 84 84 0 , POVOLJNO