ČAČANKE DOŠLE NA TURNIR I POLJUBILE VRATA U ALEKSINCU

Izvor : stonitenis.org , Autor Milan Mirković , foto  Ekipa Čačka ispred Hale u Aleksincu

Igračice Borca iz Čačka doživele su neprijatnost kada su u subotu doputovale u Aleksinac na turnir Druge lige centralne Srbije za žene, koji se nije odigrao. Kako kažu iz čačanskog kluba, turnir je otkazan a da ih niko iz Stonoteniskog saveza centralne Srbije o tome nije obavestio.

Našem portalu obratili su se predstavnici stonoteniskog kluba Borac iz Čačka sa zahtevom da objavimo priču o neprijatnosti koju su njihove igračice doživele ove subote.

Naime, Stonoteniski savez centralne Srbije je prvobitno zakazao turnir Druge lige i Regionalne lige za žene za subotu 24. oktobra u Aleksincu. U međuvremenu, iz nama nepoznatih razloga, samo je turnir Druge lige odložen, ali ta informacija nije stigla i do Čačka.

”Otišle smo na prvi turnir Druge lige jug za žene u Aleksincu. Skupile se iz tri grada (Čačak, Smederevo i Beograd) i krenule u sedam ujutru sa dva auta, jer nismo mogle drugačije da se organizujemo. Došle u Aleksinac, poljubile vrata od sale i vratile se. Turnir je otkazan a da nas niko o tome nije obavestio. Ni klub ni nas lično. Ostavile smo, neka obaveze na fakultetu, neka posao, neka malu decu, zbog klupskih obaveza. Obzirom da smo jedina ekipa koja je došla na turnir, jasno nam je da su svi drugi, osim nas, obavešteni, i da je ovo urađeno namerno. Dobile smo i izvinjenje za ovaj ”propust” ali ovo nije propust, već bezobrazluk.” – govorila je za naš portal jedna od čačanskih stonoteniserki, Vanja Vulović.

U nastavku je dokument koji su igračice Borca dobile od strane predstavnika Stonoteniskog saveza centralne Srbije nakon svega što se dogodilo.