DA LI JE OBLJUBIO PASTORKU ?

Piše : Kurir.rs , novinar Marko Smiljanić

Muškarac (63) iz okoline Aleksinca uhapšen je zbog sumnje da je, kako to tvrdi njegova supruga, pre dve godine obljubio svoju pastorku, a nakon saslušanja pred Višim tužilaštvom određen mu je pritvor do 30 dana.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičenog je policiji prijavila njegova žena, odnosno majka devojčice.

– Ona je navela da je suprug njenu ćerku silovao u njihovoj porodičnoj kući. S obzirom na to da su od tada prošle dve godine, tužilaštvo će ispitati ceo slučaj – kaže izvor.

U mestu u kome se seksualno zlostavljanje, prema navodima žene uhapšenog čoveka, dogodilo meštani su potreseni, a neki od njih i sumnjaju u istinitost prijave.

– Niko u selu ne veruje da je to on uradio, znao je da njegova žena ima dete iz prvog braka kada su se upoznali i prihvatio je malu. Devojčica je pre dve godine, kada je navodno silovana, bila maloletna, a sada je postala punoletna i udala se, pa sada više i ne živi u toj kući – pričaju komšije uhapšenog. Oni su izneli i svoju teoriju o ovom slučaju.

– Sumnjamo da je žena htela da mu se osveti zbog nečega. Navodno, on je sumnjao da ga supruga vara, pa su se posvađali, a onda ga je ona odmah posle toga prijavila za silovanje od pre dve godine – kažu meštani i nastavljaju: – On inače nije problematičan čovek, vredan je i radan, nikada nije pio.

Nadležni neka utvrde šta je istina, a ako je kriv, treba da odgovara.