DECA “ ZMAJA “ U NOVOGODIŠNJOJ BAJCI  BILA VRLO AKTIVNA

Piše : Marija Petrović , foto Dušan Stevanović

U četvrtak u OŠ ,, Jovan Jovanović Zmaj “ na Aleksinačkom Rudniku, a u okviru Novogodišnje nedelje, održana je priredba pod nazivom „Novogodišnja bajka“ sa mnoštvo iznenadjenja. Učenici , učitelji i nastavnici su se zaista potrudili da to bude pravi spektakl, a tome su doprineli i mališani iz predskolske ustanove „Lane“.

Posetioci su imali priliku da uživaju u recitacijama, pesmama, igri, dramskim komadima, čitanju duhovitih pisama Deda Mrazu…Potpuno iznenadjenje bilo je nagradjivanje odeljenjske zajednice za najbolje dekorisanu učionicu, dodela paketića od strane predsednika MZ i slikanje sa Deda Mrazom. Na kraju je direktorka celoj ovoj ,,Novogodišnjoj bajci“ dala srecan kraj….

Zadnji dan Novogodišnje sedmice u OŠ ,, Jovan Jovanović Zmaj“ bio je rezervisan za Novogodišnji sajam….U realizaciji same priredbe učestvovali su svi učenici mladjih i starijih razreda, njihovi roditelji, nastavnici, učitelji. Na standovima su se nasli ukusni medenjaci, poslastice sa obeležjima Nove godine, novogodišnji ukrasi, cestitke, venci, jelkice. Bilo je za svakog ponešto.

BONUS VIDEO : NOVOGODIŠNJI SAJAM DJAKA SA ALEKSINAČKOG RUDNIKA