DERBI DONEO BORBENU UTAKMICU I PRELOM NOGE

Tekst i foto Dušan Stevanović

Derbi opštinske lige izmedju Napretka iz Aleksinca i imenjaka iz Krušija, obeležila je vrlo borbena igra i jedan prelom noge. Napredak iz Aleksinca pobedio je sa 3 1  ( 2 1 ) .Igralo se vrlo dinamično sa željom obe ekipe da stignu do pobede . U žaru borbe , došlo je do uklizavanja za jednom loptom izmedju Gorana Cvetkovića iz ekipe Krušija i Marka Živkovića iz Aleksinca . Nažalost, sudar je bio toliko žestok , da se odmah, na terenu videlo da je Cvetkoviću polomljenja potkolenica .

Ovom pobedom Napredak iz Aleksinca je zadržao vodeću oziciju na tabeli , sada sa 4 boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Napredak iz Krušija . Golove za ekipu Napretka iz Aleksinca dali su Stojanov u 6 minutu, Stojanović Novak u 44 minutu i Radivojević u 76 minutu , dok je gol za ekipu iz Krušija dao rezervista Stevanović u 45 minutu . Žuti karton u ekipi Aleksinčana dobio je Janković , dok su kod gostiju žute kartone dobii Jevremović , Civić i M. Cvetković .

Napredak 1929 iz Aleksinca igrao je u sledećem sastavu

Ristić , Randjelović , Stojanov, G. Stojanović , Živković , Janković , Stevanović , Babić , Radivojević , S.Stojanović , N.Stojanović

Napredak 2012 iz Krušija

Djordjević , Milovanović , Milan Milošević , Jevremović , Mladen Milošević , Civić , M. Cvetković , Marković , Petrović , G. Cvetković ( Stevanović ), Grujić .

Sudiska trojka Milovanović , Rajković , Radosavljević