ДОМ У КУЛИНИ ПОМАЖУ И ЈАПАНЦИ !

Највреднија донација Дому Кулина у 2016.години била је новчана помоћ Амбасаде Јапана за набавку дизел агрегата и модерног санитета, а г-дин Ђуићи Такахара амбасадор Јапана 30.јуна 2017.године биће гост корисника и запослених у Кулини.

Поред њих , донације Дому у Кулини даривали су и Привредно друштво“Цоја промет“ из Алексинца које је дало животне намирнице за исхрану корисника и то бели кромпир  1.448 кг. и паприку бабуру 30 кг.што је још једна у низу хуманитарних акција познатог алексиначког предузећа.

Током ове недеље пристигле су и друге донације намењене корисницима Дома у Кулини попут  30.кг.смрзнутог пецива Пекарске индустрије „Извор“ из Параћина,

У виду медицинске опреме, стерилизатор и медицински  орман  за лекове, дала је  Татјана Гвозден из Београда у вредности од 125.000 динара.  Једна од  највреднијиих  донација је и донација компаније Кока коле као и привредних друштава „Еуро лин“ из Параћина и „РИВАЛ“ Алексинац, у виду два комплета клима уређаја и великог модерног ЛЕД телевизора.

Руководство Дома у  Кулини  захваљује се свим донаторима који су упутили ове вредне дарове помажући на тај начин и показујући бригу о особама којима је помоћ потребна.