FUDBAL : SVE NULA DO NULE

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović autor , foto Mihajlo Ilić

Očigledno da je 13 kolo bilo bksuzno za klubove iz aleksinačke i ražanjske opštine . Napredak iz Aleksinca je ponovo doživeo previsok poraz . Aleksinčani su u Brzom Brodu izgubili čak sa 8 : 1 . U dosadašnjih 13 kola Napredak je primio 66 golova ili 5 golova u proseku , a dao je ukupno 7 , odnosno 0.5 po utakmici sa negativnom gol razlikom od – 59 golova . U sledećem kolu Aleksinčani dočekuju Radnički 2020 iz Knez sela .

Morava iz Žitkovca je izgubila u Pukovcu od „Sestrića“sa 2 : 0 , a na Face book su napisali da ih je sudija pobedio tim rezultatom i da je značajno uticao na tok utakmice jer je ,bez razloga , isključio igrača Morave , Konstantina Jevremovića .FK Morava neće sedeti skrštenih ruku već će uputiti žalbu svim nadležnim organima u Fudbalskom savezu Srbije – piše u saopštenju .

Moravi je ovo bio 5 poraz u prvenstvu i sa 18 bodova zauzima 8 mesto . Žitkovčani i u sledećem kolu gostuju . Oni će se u Belotincu igrati sa ekipom Naša krila .

I Ražanjci nisu bili produktivniji od aleksinačkih ekipa . Oni su u Balajncu izgubili od Zemljoradnika sa 3 : 1 i nalaze se na pretposlednjem mestu sa 3 boda koliko ima i Napredak iz Aleksinca . U narednom kolu Bukovik igra u Ražnju sa ekipom Mladost iz Medoševca .