Piše : KURIR

U Višem javnom tužilaštvu u Nišu danas su saslušana tri nova svedoka u slučaju monstruoznog ubistva tročlane porodice Đokić 26. septembra prošle godine, Gorana (57), Gordane (56) i Lidije (26) Đokić iz Aleksinca.

Osim bratanice ubijenog Gorana Đokića koja je ispričala da je Goran Džonić bio zavodan i ljubomoran na svog brata Gorana Đokića saslušani su i zvanični vlasnik poršea koji vozi osumnjičeni za ubistvo Đokića-Aleksandar Milošević jedan od braće koje u selu zovu Jojke, kao i meštanin Moravca čijeg maloletnog sina je u saobraćajnoj nezgodi prošle godine povredio osumnjičeni Stefan Džonić, jedan od sinova prvooptuženog Gorana Džonića.

Svedočenjem trećeg svedoka, oca povređenog dečaka, Goran Džonić uhvaćen u laži. Džonić je rekao da je morao da pozajmi od rođaka novac da bi isplatio odštetu dečaku kojeg je povredio njegov sin Stefan u alkoholisanom stanju, ali otac dečaka je rekao da nije bilo novčanog potraživanja prema Goranu Džoniću zbog ove nesreće i da oštećeni i njegova porodica nisu tražili da im Džonić plati naknadu i pričinjenu štetu.