IZBODENA 2 MUŠKARCA ISPRED KLADIONICE

Dve muške osobe ubodene su preksinoć oko 23 sati u blizini Železničke stanice u Nišu (kod Pošte) gde se zbila tuča trojice Nišlija, nezvanično saznaje „Građanin“.

Za sada ne baratamo podacima u kakvom su zdravstvenom stanju dvojica izbodenih Nišlija, sem što smo obavešteni da je intervenisala Hitna pomoć i da je nad jednim izvršena operacija u Kliničkom centru u Nišu.

Policija je jutros potvrdila „Građaninu“ da se ovaj incident zbio, ali u 22 sata.

Mi imamo prijavu od medicinskog osoblja da je u to vreme 18. aprila došlo do povređivanja dva muškarca. Slučaj vodi Više javno tužilaštvo, rečeno nam je u policiji.

Naša nezvanična saznanja kažu da su se oni posvađali u jednoj od niških kladionica u naselju Ledena stena posle derbija Crvena Zvezda – Partizan.

Jedno lice (oko 30 godina) je napustilo kladionicu i pešaka krenulo ulicom Dimitrija Tucovića pa levo prema Železničkoj stanici. Druga dva lica (obojica oko 40 godina) su s Ledene stene krenula automobilom da ga pronađu i sustigla ga. Posle kraće svađe, mladić(30 godina) je izvadio nož i obojicu po tri ili četiri puta ubo u predeo stomaka i leđa – kaže nam izvor blizak istrazi.

Mladić je za sada u bekstvu, a kako nezvanično saznajemo identifikovan je i za njim se intenzivno traga.jasniji detalji ove tuče znaće se posle oglašavanja niške Policijske uprave.

N.M.