IZLOŽBA PASA U SUBOTU , NA BRDJANCI

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović tekst i camera , you tube aleksinac biz ( zaprati , subscribe)

U subotu , 22.jula , u parku Brdjanka održaće se XX , jubilarna  nacionalna izložba pasa svih rasa pod nazivom „CAC ALEKSINAC 2023“ . Organizator je Kinološko društvo „ Milivoje Prendić „ iz Aleksinca , a očekuju se posetioci iz svih krajeva naše zemlje .

Kao i ranije , doći će eminentne sudije Duško Jovanović , Miroslav Nikolić ,Nenad Matejević , Aleksandar Krstić , Milosava Matejević i  sudije iz Makedonije Zoran Najdovski i  Goran Dojčinovski .

Priredba počinje uvodjenjem pasa od 8 do 9-30 , a otvaranje izložbe je oko 10 sati . Svi psi moraju imati potvrde o zdravstvenom stanju i vakcinaciji protiv besnila .

Upisnina svakog psa domaćih izlagača iznosi 2.000 dinara dok je za drugog psa istog vlasnika , bebe iI veterane 1.500 dinara . Upisnina na dan izložbe iznosi 3.500 dinara . Ista cena je i za  strane izlagače .

Krajnji rok za slanje prijava je 20.07 . 2023

Organizator daje mogućnost svim izlagačima van Aleksinca obezbedjivanje smeštaja po vrlo povoljnim cenama .

Prijave se mogu izvršiti preko e-mail : cacaleksinac@gmail.com ili na telefone +38162287807 , +381606010180 , Toplica Zdravković iI Miloš Ristić .

Istog dana , u vačernjim terminima , održaće se slična manifestacija u Sokobanji , dok će narednog dana ona biti nastavljena u Paraćinu .

BONUS VIDEO : IZLOŽBA PASA U ALEKSINCU