JASTREB IGRAO DOBRO ALI IZGUBIO

Tekst i foto Dušan Stevanović

U trećem kolu Prve regionalne lige Istok, košarkaši Jastreba igrali su u Prokuplju sa istoimenom ekipom i izgubili sa 71 64 ( 31 30 ) od jednog, od pretendenata na prvo mesto. U ekipi Prokuplja nije nastupao jedan od najboljih aleksinačkih košarkaša Šikman.

  • Zanimljiva utakmica u kojoj su naši košarkaši dobrim delom prvog poluvremena i vodili. Ipak na kraju pobeda favorizovanog domaćina koji cilja na prvo mesto i plasman u viši rang.Košarkaši Jastreba u većem delu utakmice pružali su dostojan otpor i pošteno namučili Prokupčane, medjutim nije bilo rešenja za njihovog centra Bjeletića koji je postigao 23 poena.U našoj ekipi odličnu partiju pružio je Janko Džunić postigavši 25 poena. Mojsilović je postigao 11 – rekao nam je predsednik kluba Marko Habe.

U narednom kolu , u subotu, u Hali sportova, Jastreb dočekuje ,takodje jednog od pretendenata za ulazak u viši rang, Rtanj iz Boljevca. Oni su se ove godine znatno pojačali, a izmedju ostalog, doveli su i dugogodišnjeg košarkaša Napretka, Aleksinčanina Miladinovića.

14-17,17-13,24-15,16-19 (71-64)