NAJLEPŠI PAS IZ JAGODINE , DRUGI IZ KRUŠEVCA , TREĆI IZ RUSIJE

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović , tekst i kamera , you tube aleksinacbiz ( PRATI , SUBSCRIBE )

( CEO SNIMAK “ IZLOŽBE PASA “ JE NA KRAJU TEKSTA )

Ovog vikenda , jugoistočna Srbija bila je centar dešavanja u kojima su se održale  izložba  pasa svih rasa . Manifestacija je počela u Aleksincu , u subotu pre podne , da bi se u večernjim satima preselila u Sokobanju na terenima „Padina „, dok je nedelja bila rezervisana za Paraćin .

U organizaciji Kinološkog saveza Srbije i Kinološkog društva “ Milivoje Prendić “ iz Aleksinca, u subotu je na terenima gradskog parka “ Brdjanka “  organizovana “ Nacionalna izložba pasa svih rasa ” .

Pred nekoliko hiljada posetioca , na smotri je bilo 360 pasa svih rasa iz Nemačke , Rusije , Italije , Francuske , Bugarske , Slovačke i velikog broja gradova iz Srbije .

U ukupnoj konkurenciji pobedio je Epanjol Breton iz odgajivačnice Korman fild , iz Jagodine . Drugo mesto pripalo je nemakom bokseru , vlasnika Miće joksića iz Vršca dok je treće mesto pripalo Beloj srednjoj pudli iz Rusije . Glavne nagrade podelio je predsednik Kinološkog saveza Srbije , Mahut Al Dagistani .

Konkurencija je bila velika i pokazala da se sve više ljudi zbog otudjenosti opredeljuje za pse kao najbolje prijatelje . Pored prva tri generalno nagradjena psa , ostali psi su dobili svoje pojedinačne ocene za izgled , u 10 različitih kategorija . Medju njima su izabrani najbolji koji su osvojili neka od prva tri mesta , dok su pojedini dobili i titulu CAC , što u prevodu znači da su postali kandidati za titulu nacionlnog šampiona Srbije.

O ovoj manifestaciji govorio je i glavni organizator , predsednik Kinološkog društva “ Milivoje prendić “ iz Aleksinca ,Toplica Zdravković

  • Nacionalna izložba pasa u Aleksincu postiže sve bolje rezultate . Svake godine broj učesnika se povećava i ovog puta smo oborili prethodne rekorde sa brojem učesnika , pa očekujemo da uskoro se ova manifestacija kod nas dobije i status medjunarodne izložbe pasa .

Generalni pokrovitelj bila je Opština Aleksinac

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=e3r2PeMDc_s&t=864s“][/vc_column][/vc_row]