NAREDNI PERIOD ĆE JEDNIMA DONETI MNOGO NOVCA , A DRUGI ĆE BITI BEZ DINARA

Neko će da uživa u izobilju, dok će neko da se malo više pomuči kako bi došao do zadovoljavajućih rezultata.

Ovan

Druga polovina godine za Ovnove će biti veoma finansijski povoljna, jer će se sav trud koji ste ulagali početkom godine isplatiti. Međutim, u prvim mesecima 2022. ćete se susresti sa finansijskim problemima jer će sva odgovornost vezana za posao koji radite ili obavljate biti na vašim leđima. Ali ne brinite, ova godina će se lepo završiti za vas.

Bik

Za osobe u ovom znaku, ova godina će biti veoma povoljna, pošto će ona biti finansijski povoljna za sve Bikove. Na početku 2022. ćete morati da uložite malo veći novac, ali će se ugovori koje ste potpisali isplatiti i više nego što ste uložili.

Blizanci

Na početku godine imaćete nalet velikog uspeha, te će vaše finansije biti odlične. Razvijaće vam se posao, napredovaćete profesionalno i sve će ići u dobrom pravcu. Druga polovina godine je takođe uspešna, ali će ona teći dosta mirnije.

Rak

Svi finansijski aspekti u 2022. su povoljni za Rakove. Oni će uživati u ovoj godini iako ih čeka mnogo obaveza i posla. Sredina godine će biti posebno uspešna, ukoliko budete ispoštovali dobro razrađen plan. Razmišljaćete dosta oko nabavki za vaš dom, te ćete uštedeti dosta novca.

Lav

Lavovi konačno mogu da odahnu. U narednoj godini oni će prosperirati i potpuno će prosperirati u 2022. Svi planovi će im se ostvariti, a druga polovina godine otvara prostor da napravite ozbiljan napredak u karijeri. Sve investicije će vam se isplatiti.

Devica

Ukoliko budete bili dovoljno mudri, možete svoju kreativnost iskoristiti na najbolji mogući način, te ćete u vezi sa tim prosperirati. Uzgred, sva dugovanja koja ste imali u 2021. godini će biti prošlost, jer će vam doći bezbroj rešenja za takvu situaciju. Iskoristite svaku priliku gde god budete mogli da počnete neki posao od nule – isplatiće vam se.

Vaga

Druga polovina godine je posebno značajna za Vage, jer će im stići neočekivana finansijska pomoć, koja će im pomoći da reše mnoge probleme koje budu povukli iz 2021. Ali naredna godina je odličan period da pokrenete neke nove poslove i projekte. Svi će biti uspešni.

Škoprija

U 2022. godini, predstavnici ovog znaka će uživati u finansijskoj sigurnosti i tako iskusiti taj osećaj. Ono šta ovakva situacija otvara jesu istraživanja i izlazak iz zone komfora, te će se Škorpije oprobati u mnogo novih projekata.

Strelac

Poslovi koje budete sklapali sa nekim novim licima, ili sa poslovnim saradnicima će cvetati, te se spremite za veliku finansijsku dobit. Možda ćete imati teške i naporne periode, ali će se sve na kraju isplatiti, te ćete iz svih izazova izaći kao pobednici.

Jarac

Najbitnije je da se Jarčevi fokusiraju na sadašnjost, kako bi izbegli ponavljanje grešaka koje su pravili u prošlosti. Međutim, ovo neće biti baš jednostavno pa ćete morati da uložite mnogo truda kako bi se sve na kraju isplatilo. Ipak pripazite na finansije – čeka vas mnogo izazova. Tek krajem 2022. godine će vam biti pogodno.

Vodolija

Naredna godina će biti uspešna za Vodolije, pošto će naučiti kako da lakše i bolje upravljaju svojim vremenom, ali i kako da raspoređuju svoj novac. Finansijski će prosperirati, a ugovori koje budu sklapali doneće im mnogo dobiti. Svi planovi će vam se ostvariti, tako da čuvajte vaše kontaakte.

Ribe

Druga polovina 2022. godine će biti odlična za Ribe, jer će one definisati svoje prioritete i znati u kom pravcu treba da idete. Međutim, prva polovina će biti veoma stresna te ćete morati da se susretnete sa konfliktima, problemima i sl.