Redakcija :

You tube kanal „ aleksinacbiz „ postigao je ogroman uspeh jer je u konkurenciji mnogih  kanala u svetu , uspeo da udje u „ partnerstvo „ sa ovom velikom korporacijom .

A , nije bilo nimalo lako jer su svetski stručnjaci godinama pratili video kanal aleksinacbiz . Pratili su kvalitet programa koji je objavljivan ,zatim ,  broj sati na kojima je publika provela prateći ovaj kanal .  Pratili su i  broj posetioca na youtube kanalu i to , kako se kretao u toku dana , meseca ,  godine …Kako je rastao . Brojke su bile impozantne . Kanal you tube aleksinacbiz , prema podacima koje je sama dostavila ova svetska korporacija kazuju da je aleksinacbiz ima preko 261.570  poseta svih video priloga , a posetioci su proveli više  miliona sati gledajući ovaj video kanal .

Gledalo se ,  kako i koliko se profesionalno snimalo , da li je pored kamere korišćen i dron ,  da li se u montaži koriste vizuelni efekti .

Naravno , bilo je i zamerki , tako da su stručnjaci iz aleksinacbiz morali da isprave desetak stavki kako bi se ispoštovala stroga pravila ulaska u „ parterstvo „ .

Kamera You tube aleksinacbiz privukla  je veliku pažnju gledalaca svojim pričama o običnim ljudima i neobičnim dogadjajima kao i veoma atraktivnim snimcima načinjenih profesionalnim dronom u najsavremenijoj rezoluciji 4k .

Posebnu pažnju privukla je reportaža o Amišima koju je pogledalo preko 141.000 gledalaca . Nakon ulaska you tube kanala aleksinacbiz u „ partnerstvo „ , njegovi video prilozi će biti gledaniji kod nas i u svetu .

Sada se već pojavila krilatica „ Nije se desilo ništa ako kanal  you tube aleksinacbiz  nije snimio kamerom i objavio „ .

Pogledajte najgledaniji video na you tube kanalu „ aleksinacbiz „ . Priča o Amišima .