OPET PORAZ NA KRAJU

Tekst i foto Dušan Stevanović

Napredak je pružio još jednu dobru partiju u gostima protiv Novog Pazara ali i ovog puta je izgubio tesno kao protiv Proletera sa 4 koša razlike.Rezultat je 88 84.  Aleksinčani su krenuli sasvim dobro i rešili prvo poluvreme u svoju korist 35 37 . U drugom poluvremenu počela je rezultatska klackalica ali sve do 36 minuta Napredak je vodio. Poslenji put je to bilo 67 70 za Aleksinčane.

Medjutim, izgleda da su tih nekoliko poslednjih minuta kobni za pozitivan rezultat . Na kraju su Novo Pazarci slavili sa 88 84 . Najefikasniji igrač utakmice bio je Stevanović iz redova Napretka koji je postigao 26 koševa. Ovog puta Bogavac je malo podbacio. Postigao je “ samo“ 14 koševa, dok je Jančić postigao 10.

U redovima domaćina, najefikasniji je bio Bjelak sa 20 koševa. Interesantno je da  Aleksinčanin Raičević, koji je dugo igrao za Napredak, nije postigao ni jedan koš protiv svog bivšeg kluba iako je igrao 17 minuta.

Napredak je trenutno na 9- tom mestu sa 2 pobede i 4 poraza . Sledeće kolo igra se u SREDU , gde Aleksinčani dočekuju, u svojoj Hali sportova ekipu Plane iz Velike Plane .