PAZITE SE ZLIH ŽENA . EVO KAKO IH PREPOZNATI !

Jedan od razloga zbog kojih vrlo često ne vidimo, nazivamo li to “zlo”, pokvarenost srca ili psihopatsko ponašanje – verovatno je taj što nam je teško poverovati da takve žene, zaista postoje!

Ne možemo zamisliti da nas neko vara, obmanjuje ili povređuje (kako nas, tako i druge) bez imalo savesti, širi laži i izmošljotine kako bi uništile  nečiji ugled ili da se pretvara i izdaje za nešto što nije, a sve s ciljem, kako bi nanele štetu drugima (fizičku, materijalnu, emotivnu…). Ipak, na žalost znamo da takve žene postoje.

Sledećih pet znakova pokazuju da imate posla s ženama pokvarenog srca i, ako prepoznajete neke od njih, bilo bi najbolje da se klonite takve žene , a njeno “popravljanje” i psihičko iscjeljenje možda, ipak ,prepustite stručnijim osobama.

1. Žene pokvarenog srca stručnjaci su u stvaranju zabuna, pometnji i svađa.

One :

izvrću činjenice
obmanjuju
lažu
izbjegavaju preuzimanje odgovornosti
negiraju stvarnost
izmišljaju priče
zadržavaju informacije za sebe

2. Žene  pokvarenog srca eksperti su u zavaravanju drugih svojom slatkorečivošću.

Ali ako pogledate plodove njihovog života ili ako se povedete njihovim rečima, vide ćete da se takve osobe, nikada ne menjaju i da ne ulažu u rast i razvoj.

Njihov život je iluzija i duševna hrana im je patnja drugih ljudi!

3. Žene pokvarenog srca uvek žele kontrolisati druge ljude, a one  su same  sebi najviši autoritet.

Odbacuju povratne informacije i konstruktivni kriticizam, same  stvaraju pravila po kojima žive, ne obraćajući pažnju na moralne norme.

4. Žene  pokvarenog srca često igraju na simpatije dobrodušnih ljudi sa svrhom obmanjivanja.

To ovako izgleda: traže samilost, ali je sami ne pružaju.

Traže toplinu, oprost i intimnost od osoba o koje su se ogrešili bez imalo empatije prema bolu koji su uzrokovali i bez stvarne namere da pokušaju popraviti ono što su učinile  ili da pokušaju vratiti izgubljeno poverenje.

5. Žena  pokvarenog srca nemaju savesti i ne znaju, šta je kajanje.

Čak i nemaju nameru pokušati da se bore  protiv svoje zlobe – zapravo, uživaju u njoj – a sve pod maskom određenog plemenitog karaktera – kaže sajt pozitivan stav.com.

Jeste li se ikada sreli s takvom osobom i kakvo je bilo vaše iskustvo?

Foto Žena