„PETARDA“ U ŽITKOVCU , RAŽANJCI PONOVO IZGUBILI

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović tekst i kamera , you tube aleksinac biz (pritisnite „PRATI“ , SUBSCRIBE )

27 kolo fudbalske lige Zona “ Centar “ obeležilo je veliku efikasnost klubova . Postignuto je 47 golova ili skoro 5, 9 golova po utakmici . Najubedljiviju pobedu izvojevao je lider na tabeli OFK Sindjelić iz Niša koji je sa 2 : 18 savladao „fenjeraša“ Rudar iz Jelašnice . Nišlije , očigledno nisu imali milosti prema susednom selu .

Nešto manje ubedljivo ali opet komšiski , Morava iz Žitkovca nije imala milosti prema gradskom rivalu Napretku iz Aleksinca i savladala ga je sa 5 : 0 , a da su strelci bili malo koncentrisaniji , rezultat je mogao da bude i mnogo veći .

Morava je zadržala drugo mesto i ima 51 bod , dok je Napredak pao sa trećeg mesta , na kome je bio u polusezoni , na 11 mesto i ima 34 boda , odnosno samo 2 više od zone ispadanja .

Ekipa Svrljiga izgubila je na svom terenu od Orljana sa 1 : 2 i pala je na šesto mesto sa 39 bodova . Ovo je treći poraz ekipe Svrljiga u poslednjih 5 kola . Naredne nedelje Svrljig gostuje ekipi Mladost u Batušincu koja je 12 na tabeli .

Kako se bliži kraj sezone I Bukovik iz Ražnja sve više posustaje . Posle prošlonedeljnog poraza od Morave iz Žitkovca , na svom terenu od 0 : 4 i u ovom kolu su pretrpeli poraz od Deliskog visa u NIšu sa 3 : 2 . U narednom kolu Ražanjci će , na svom terenu , dočekati poslednjeplasirani Rudar i očekuje se sigurna pobeda .

Ostali rezultati :

Palilulac -Jedinstvo 1 : 5

Malošište – Naša Krila 1: 3

Pukovac – Mladost(B) 2 : 0

OFK NIš – Mladost (M) 1 : 1

Snimak cele utakmice izmedju Morave iz Žitkovca i Napretka iz Aleksinca emitovan je na you tube aleksinac biz . you tube aleksinac biz (pritisnite „PRATI“ , SUBSCRIBE )

BONUS VIDEO