[vc_row][vc_column][vc_column_text]

www.aleksinacbiz.com . Dušan Stevanović tekst i kamera , you tube aleksinacbiz ( “ prati “ , subscribe )

U sinoćnoj emisiji Zvezde granda  pojavila se i 17 godišnja  , mlada pevačica Aleksandra Mladenović iz Novog sela kod Niša  , inače dobro poznata aleksinačkoj publici .Ona je , letos , na manifestaciji “ Na Moravi vodenica stara “ pevala izvornu pesmu “Pod gorom se šetalo devojče “ i osvojila drugo mesto .

  • Ja se ne bavim pevanjem profesionalno, zato što još uvek idem u srednju školu. Ali pošto od malena volim da pevam tradicionalne i narodne pesme, učestvujem na manifestacijama , gde se pevaju upravo takve pesme. Učestvovala sam u Zvezdicama Granda i bila sam polufinalista, U medjuvremenu gostovala sam u raznim emisijama, poput “ Ide Mile” , “ Šljivik “, “Prelo u našem sokaku “, Žikina Šarenica i slično. Završila sam muzičku školu u Nišu – rekla je Aleksandra Mladenović .

Odmah nakon emisije , naša redakcija je kontaktirala Aleksandru , kako bi smo čuli njene utiske posle nastupa u “Zvezdama granda “ .

  • Osećaj je veličanstven. Pre svega , čast je stati na tu scenu ispred takvih profesionalaca i pevati. Svaki njihov savet je zlata vredan. Ali meni ovo nije prvi put da pevam pred TV kamerama. Takmičila sam se i u Zvezdicama Granda. Tako da sam želela da se oprobam i u ovom ozbiljnijem takmičenju, i da čujem mišljenje profesionalaca – rekla je 17 godišnja Aleksandra .

Da potsetimo  . Ona je u subotu dobila 4 glasa i to od Ane Bekute , Milija , Djordja Davida i Cece , a mentor će joj u sledećim emisijama biti Ana Bekuta .

Pogledajte video : Aleksandra peva od 21 minuta ( Snimio Dušan Stevanović , you tube aleksinacbiz

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=4t4vsjHiWcI“][/vc_column][/vc_row]