POBEDE RUDARA I MORAVICE

ALEKSINAC.BIZ     Tekst i foto Dušan Stevanović

U 24 kolu fudbalske lige Zona – Istok , Moravica je u Subotincu pobedila BSK iz Bogovine sa 4 : 2 i nalazi se na drugom mestu, daleko, iza Rtnja iz Boljevca, sa 14 bodova zaostatka ali i sa 5 bodova više , u odnosu na trećeplasirane Šarbanovac i Bukovik.

Bukovik iz Ražnja slavio je u Boru, gde je pobedio istoimenu ekipu sa 1: 3 .U ovo kolu Napredak iz Aleksinca je bio slobodan.

U narednom kolu, koje se igra sledećeg vikenda, Napredak će gostovati u Malošištu, Moraavica iz Subotinca će igrati derbi u Šarbanovcu, dok će Bukovik iz Ražnja dočekati ekipu Timočanina.

U 23 kolu Nišavska okružne lige, lider na tabeli Rudar sa Aleksinačkkog rudnika je pobedio Naisus sa 5: 0,dok je Morava iz Žitkovca izgubila na svom terenu sa 2 : 5  od Jedinstva iz Grejača. Crvena Zvezda iz Gornjeg Ljubeša igrala je nerešeno na svom terenu sa ekipom Mladosti 4 : 4 , dok je Palilula neočekivano izgubila u Aleksincu, od pretposlednjeg Doljevca , rezultatom 3 : 4 .

Morava iz Žitkovca nalazi se na 7 mestu sa 33 boda, Jedinstvo iz Grejača je na 9 mestu sa 28 bodova, Paliilula iz Aleksinca je 10 – ta sa 27 bodova, dok je Crrvena Zvezda iz Gornjeg Ljubeša 12- ta sa 24 boda