Почеле албанске провокације и у Нишу !!!

Албанци из Прешева су јуче довели дете у Клинички центар Ниш, у мајици са симболом такозване „велике Албаније“.

Фотографије су од синоћ почеле да круже друштвеним мрежама, а на њима се јасно види дечак коме је већ пружена медицинска помоћ, да на себи има мајицу такозване „велике Албаније“.

На Косову и Метохији се сваки симбол државе Србије и Православни верски симбол сматра „националистичким инцидентом“ због чега тзв „полиција Косова“ приводи оне који их на себи имају, а одећу или предмете одузима. То, изгледа, никоме не представља препреку да одведе албанско дете у Ниш на лечење и то са истакнутим симболом изразито увредиве анти-српске идеје.

Тако су у Нишу на хирургији Клиничког центра пацијенти фотографисали једно дете албанске националности из Прешева, које је на операцију доведено у мајици која на себи има симболе „Велике Албаније“.

Лекари Клиничког центра у Нишу, као што и доликује професионалцима, нису насели на ову провокацију оних који су у то увели и злоупотребили дете покушавајући да га искористе за дневно-политичке сукобе, а можда и да започну серију инцидената на тај начин.

Подсећања ради поменућемо да карте тзв „велике“, или како све чешће кажу „етничке“ Албаније, обухвата и српску територију ван Косова и Метохије која се простире до Ниша.

Извор Новине КМ