PODELJENI PAKETIĆI U TELEVIZIJI „ ALT „

Povodom Nove godine , Deda Mraz je došao i u Radio televiziju ALT , u Aleksincu i podelio paketiće .

Na slici s leva na desno : Bane Veljković , kamerman sa ćerkom Katarinom i suprugom Danijelom ,  Dušan Stevanović , direktor sa sinovima Markom i Darkom  , Vesna Filipović , novinar sa sinom Milošem , Saša Dinić , novinar sa sinom Jankom , Svetlana Stojanović , novinar sa sinom Novakom , Andra Živadinović , ton majstor sa ćerkom Katarinom i sinom Lazarom  , Zoran Živković novinar sa sinovima Stefanom , Filipom i ćerkom Katarinom ,  Obren Savović montažer sa suprom Ljiljom i decom .

Shvativši  pored roditelja da je novinarstvo lepa ali vrlo teška profesija i ponižavajuće bedno plaćena ,osim Stefana Živkovića niko nije pošao putem roditelja . Ta deca su , danas , uspešna u nekim drugim profesijama . Janko Dinić je zamenik javnog tužioca u Aleksincu , sin Vesne Filipović , Miloš je ugledni advokat , Marko Stevanović je lekar , Darko , njegov brat je master elektronike …

Kao što se zna , Radio -Televizije ALT nema više kao ni  Javnog novinskog i izdavačkog preduzeća koje je radilo pod legendarnim nazivom “ Reč radnika „. Ugašeni su  Zakonom o privatizaciji , a gradjani opštine Aleksinac izgubili su mogućnost tačnog i pravovremenog informisanja .

Ova fotografija je načinjena pre 20 godina i redakcija se izvinjava svima koji , možda , nisu spomenuti .