PRIČA O NAPADU NA BRDJANCI NIJE ISTINITA , DA LI JE NEŠTO DRUGO U PITANJU ?

U priču pevača “Zvezde Granda” Dušana Milatovića (29) iz Aleksinca, koji tvrdi da su ga pretukla i izbola trojica muškaraca jer je 13.avgusta oko 3 časa, džogirajući u parku Brđanka, video pokušaj silovanja devojčice stare između 7 i 10 godina, niko više ne veruje jer takav događaj nije prijavljen ni posle dva dana, saznaje “Blic” i njihov novinar B. Janaćijević.

Slika koju je Dušan po sopstvenom kazivanju načinio posle napada kada se osvestio i uključio telefon

Osim toga, rane koje je zadobio u navodnom obračunu ne odgovaraju izgledu takozvanih odbrambenih povreda.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju okolnosti pod kojima je Milatović povređen jer od početka njegova priča “ne pije vodu” ali je podigla veliku prašinu od Aleksinca do prestonice.

-Nikakva pokušaj silovanja desetogodišnje devojčice niko nije prijavio,  a rane koje je zadobio ne liče na povrede u tuči u kojoj je korišćen nož. Više liči kao da je ubadan vrhom noža ili nekim sličnim predmetom, dok su posekotine i ubodne rane u tuči i dublje i veće. Osim toga, rane na jednoj ruci su sve skoncentrisane na manjem prostoru, što je teško da se dogodi u tuči. Zato se proverava bukvalno sve vezano za tu priču, pa čak i mesto na kojem se navodni obračun desio. Nije isključeno ni da su povrede nastale na nekoj drugoj lokaciji pa da je dovezen na Brđanku ili donet, kaže naš izvor.

Ako se i zvanično utvrdi da se događaj koji je medijima prijavio nije desio, nameće se i važno pitanje zašto je onda pevač takvu priču izmislio.

-Ako se isključi kao motiv privlačenje pažnje zbog pevačkog posla, što je malo verovatno, onda jedino možda može da bude u pitanju prikrivanje nekog drugog događaja u kojem su mu nanete povrede i nekih drugih počinilaca, dodaje naš izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, istragom slučaja, od porodice se navodno došlo do podataka da je imao ranije povredu glave koja je rezultovala povremenim halucinacijama, ali se zbog okolnosti slučaja i to uzima sa rezervom jer bi mu takva okolnost dala dobar alibi da prijavi I nešto što se nije desilo.

-Niko mu u Aleksincu ne veruje. Ne samo zato što se tako nešto nikada nije desilo, nego zato što bi posle tolikog pisanja medija roditelji ili staraoci te dve devojčice koje su bile odsutne u tri časa iza ponoći javili policiji. Treba proveriti sve, a pre svega nije li se zamerio nekome, pričaju Aleksinčani.

Kako je “Blic” pisao, Milatović je ispričao neverovatnu storiju da je džogirajući u ponedeljak u tri časa iza ponoći začuo neko plač deteta I da se sukobio sa starijim čovekom koji je pokušavao da siluje devojčicu staru od 7 do 10 godina. Onda su se pojavila iz mraka još dvojica muškaraca koji su bili sa još jednom njenom vršnjakinjom pa je počela opšta tuča a devojčice su pobegle. Jedan od napadača je imao nož kojim mu je naneo povrede a drugi ga je udario nekim predmetom u glavu zbog čega se onesvestio.