“Riblja čorba” nastupa za Dan opštine u Aleksincu, cena koncerta 800.000 dinara

Pišu : Južne vesti, Tamara Radovanović autor , foto arhiva aleksinac biz

Jugoslovenski i srpski rok bend Riblja čorba nastupiće 5. juna, od 21 sat, na Stadionu “Mladost” u Aleksincu, povodom Dana opštine. Ulaz za građane je besplatan, ali je za nastup popularnog sastava iz opštinske kase izdvojeno 800.000 dinara.

“Kad hodaš”, “Dobro jutro”, “Minut sa njom”, “Dva dinara, druže”, “Pravila, pravila” – neki su od hitova koje će publika imati priliku da čuje. Organizatori napominju da će se koncert, ako bude kiše, održati u aleksinačkom Domu kulture.

5. maja objavljen je tender, preko kojeg je Centar za kulturu i umetnost u Aleksincu tražio ponuđača koji će za 800.000 dinara organizovati koncert upravo Riblje čorbe.

Već 16. maja izabran je beogradski Rock art, koji bi trebalo da plati i troškove prevoza i boravka benda u Aleksincu. Kako je istaknuto, binu, opremu i ozvučenje obezbeđuje Centar za kulturu i umetnost.

Koncert/nastup izvođača mora trajati najmanje 90, a najviše 120 minuta. Izvođači su dužni da najmanje jednom izađu na BIS prema zahtevu publike. Javni nastup mora biti održan kvalitetno i sa većim brojem hitova izvođača – piše u tenderskoj dokumentaciji.

Ulaz na koncert je besplatan.