Tekst i foto Dušan Stevanović

U fudbalskoj Zoni Istok, Rudar sa Aleksinačkog rudnika pobedio je na svom terenu Djerdap iz Kladova sa 1 0 , Moravica iz Subotinca poražena je u Malošištu sa 2 1 , dok je Bukovik iz Ražnja poražen je na gostovanju u Šarbanavcu sa 4 2 .

Posle dva uzastopna poraza Subotinčani su pali na 4- to mesto sa 10 bodova zaostatka iza vodećeg Zaplanjca, a isto toliko bodova ima i Rtanj iz Ražnja koji je 6- ti. Posle pobede u ovom kolu, Rudar se popeo na 11 mesto i ima 13 bodova.

U sledećem kolu Rudar gostuje u Negotinu,ekipi Hajduk Veljko, dok Moravica iz Subotinca dočekuje Šarbanovac.

U Okružnoj ligi, Sloga iz Kormana igrala je samo 2 2 sa Naisusom, Crvena Zvezda iz Gornjeg Ljubeša izgubila je od Dobriča sa 2 0 , Moravac je porazio Moravu iz Žitkovca sa 5 2 , Jedinstvo iz Grejača je pobedilo Zemljjoradnik sa 3 2 , dok je aleksinačka Palilula pobedila Radnički iz Kočana sa 5 4 . Palilula je 4- ta sa sa 10 bodova zaostatka iza vodećeg Orljana, Sloga je 10-ta, a Crvena Zvezda 11-ta sa 13 bodova, dok je Morava na poslednjem mestu.

U Opštinskoj ligi Napredak iz Aleksinca je pobedio Slogu iz Dobrujevca na njenom terenu sa 2 3 , dok je vodeći Napredak iz Krušija pobedio Polet u Vitoševcu sa 0 2 .