VIDEO PRILOG : RUPA ISPRED BOLNICE UGROŽAVA SAOBRAĆAJ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tekst i foto Dušan Stevanović

Već više od 2 nedelje prošlo je do ulegnuća puta i napravljena je ogromna rupa kod šahte , u ulici Momčila Popovića  u  Aleksincu , odmah ispred ulaza u gradsku Opštu bolnicu . Postavljen je i znak upozorenja vozačima i pešačima ali niko od nadležnih da se seti i popravi tu deonicu puta kako bi omogućio da se saobraćaj normalno odvija . Pretpostavljamo da je bespotrebno reći da je ovo vrlo frekventna ulica jer u toku dana tu prodje na hiljadu vozila , što službenih , što privatnih sa poslovnim obavezama u Opštoj bolnici . Zatim , tu su i pacijenti koji se otežano kreću pešice i vrlo teško prelaze ulicu . Gužvu prave i bostandžije kao i drvari , a prodavnice prehranbene robe imaju vrlo često istovar robe . Na toj deonici su i automobili koji idu ka Aleksinačkom rudniku i okolnim selima , kao i putnici za Beograd i sever Srbije .

Da je rupa htela da nadje bolje mesto , verovatno da nije mogla jer je tu i raskrsnica sa ulicom Drakčeta Milovanovića koja vodi ka Domu zdravlja .

No ,rupa ko rupa nije kriva . Ona samo pita , hoće li je neko popraviti posle 2 nedelje , a to pitanje postavlja na hiljade gradjana koji , svakodnevno , prolaze ulicom Momčila Popovića .[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=gtSjB_Z0eTs“][/vc_column][/vc_row]