SANITET SE SURVAO U PROVALIJU KOD BOVNA , POGINUO PACIJENT OBOLEO OD KORONE ?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

www.aleksinacbiz.com , foto arhiva , mesto na kome se desila tragedija

U saobraćajnoj nesreći koja se večeras oko 19,20 sati dogodila u selu Bovan, nadomak istoimenog jezera, na putu između Sokobanje i Aleksinca, poginuo je jedan od dva pacijenta koji je oboleo od korona virusa . Policija je potvrdila da se ova nesreća dogodila.

– Sanitet je usled neutvrđenih okolnosti sleteo s puta u selu Bovan. Povređena su tri lica, a jedno lice je poginulo. Sva tri lica su prevezena u Aleksinac u bolnicu, rečeno nam je u policiji.

Meštani iz okolnog naselja pričaju da se vozilo saniteta kretalo iz Sokobanje kada se survalo u jedan plac domaćinstva.

– Policija je sve blokirala u tom delu puta, ne daju da se priđe. Kako čujemo od policajaca, vozilo saniteta je prevozio dva pacijenta iz Sokobanje, verovatno ka niškom Kliničkom centru jer su imali tešku kliničku sliku zbog korona virusa. Drugi pacijent koji takođe ima upalu pluća je preživeo, kaže meštanin V.R. iz ovog vikend naselja pored jezera.

Vlasnik kuće i dvorišta , Zoran Nikolić  iz sela Bovan, u čije se dvorište survalo vozilo kaže da je to deo puta gde se pojavio odron , tako da je asfalt u zadnje četiri godine na tom mestu značajno popustio i propao.

VIDEO PRILOG

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=I7DLiTvQEoM&t=7s“][/vc_column][/vc_row]