ŠKOLA SA AL. RUDNIKA SARADJUJE SA UDRUŽENJIMA IZ UKRAJINE

www.aleksinacbiz.com , piše : Marija Petrović

Osnovna škola “ Jovan Jovanovic Zmaj“ na Aleksinačkom Rudniku ovih dana ne prestaje da iznenađuje aktivnostima i objavama. Ovog puta stizu lepe vesti iz Ukrajine.

Naime, na konkursu ,, Vesele šapice“ ispostavilo se da je ovo jedina škola iz Srbije koja je učestvovala na konkursu poslavši film i aktivnosti vezane za kucne ljubimce. Ovo je treća godina zaredom kako škola na Rudniku aktivno učestvuje na pomenutom konkursu koji raspisuje udruženje iz Ukrajine sa ciljem promovisanja ljubavi prema životinjama i podizanja svesti da su ljubimci bitan deo odrastanja dece. Njihov poslat film sa Izložbe kućnih ljubimaca je naišao na pozitivne reakcije, pa je kao škola i pohvaljena uz obrazloženje da je učesnik sa najkreativnijim pristupom temi i najzanimljivijim aktivnostima posvećenim kućnim ljubimcima.

Treba napomenuti da su se među 15 000 pristiglih radova, radovi škole na Rudniku izdvojili i usli u uzi izbor za najkreativniju skolu… Sve pohvale za nastavnice Suzanu Ristić, Mariju Petrović i pedagoga Jasminu Markovica koje su bile na visini zadatka….

DRONOM SNIMAMO VAŠE TURISTIČKE I POSLOVNE OBJEKTE +381612084840

DRONOM SNIMAMO VAŠE TURISTIČKE I POSLOVNE OBJEKTE , KAO I KUĆE , ZAVIČAJ , VESELJA ,
SVEČANOSTI . TRI GRATIS IZNENADJENJA !
               +381612084840  Wahts App + Viber