BRŽE I BOLJE ĆE TE PRODATI OBJEKAT AKO IMATE VIDEO SNIMKE DRONOM !

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Danas, najnovije marketinško oružje u poslovanju sa nekretninama je korišćenje najnovijih fotoaparata visoke rezolucije za snimanje nekretnina iz vazduha. Čak neki agenti za nekretnine tvrde da su dronovi postali ona „karika“ koja je nedostajala da se realno i u najboljem svetlu mogu preneti kupcima slike objekta, placa ili gradilišta – piše portal “ Snimanje dronom “ .

Snimanje nekretnina iz vazduha uz pomoć drona donosi kadrove kuće ili objekta kao što ga do kupci nikada nisu zamišljali ili videli. Zamislite kako dron leti ka imanju sa 100 metara naglašavajući detalje velike, skupe imovine u dramatičnoj formi; a onda, letii brzo 2 metra iznad puta koji vodi do prednjih vrata. Fantastično zar ne?

Dron se naravno možeta kođe se koriste za snimanje unutrašnjosti kuće ili stana. Kasnije se taj 4K HD snimak može u post produkciji napraviti tako da izgleda konkurentan holivudskom filmu.


DRONOM SNIMAMO VAŠE TURISTIČKE I POSLOVNE OBJEKTE , KAO I KUĆE , ZAVIČAJ , VESELJA ,
SVEČANOSTI . TRI GRATIS IZNENADJENJA !
               +381612084840  Wahts App + Viber
POGLEDAJTE VIDEO : SNIMCI DRONOM
—————————————————————————————————————————————–

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=2uoKuQGOdCI“][/vc_column][/vc_row]