SOPRAN I BARITON ZASENILI PUBLIKU

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aleksinac.biz , Tekst i foto Dušan Stevanović , VIDEO PRILOG I NA YOUTUBE ALEKSINACBIZ

Muzička škola „ Vladimir Djordjević „ iz Aleksinca proslavila je 52 godine svog postojanja predivnim koncertom svojih učenika u Domu kulture . Pred velikim brojem gledalaca , na koncertu su nastupili učenici svih odseka kao i učenici isturenih odelenja ove škole u Ražnju i Soko banji .

Svečanost je poslužila i za sumiranje rezultata rada u ovoj godini , u kojima se kaže da je 47 učenika Osnovne škole „ Vladimir Djordjević „ učestvovalo na 86 takmičenja , gde je njih petoro osvojilo titulu Lauareta , odnosno , postali su apsolutni pobednici na svojim takmičenjima , a učenici ove škole osvojili su i 47 prvih mesta , 20 drugih i 13 trećih mesta . Za najuspešnijeg učenika ove škole proglašen je Lola Veljković ,  sa odseka za klavir.

Svi učenici su jako lepo izvodili svoje kompozicije , a poseban utisak na publiku ostavio je duet iz operske arije , u kome je sopran pevala Milica Stojković , a bariton Miloš Radenković .

Foto FB[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=BALDaUVwtGU“][/vc_column][/vc_row]