STIGLO PRVO POJAČANJE , ZEMLJAK I BELIĆ OSTAJU TRENERI

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović novinar , foto FB

Na sastanku Upravnog odbora Fk Morava iz Žitkovca donesena je odluka da fudbalski tandem trenera Zemljak – Belić i dalje ostanu treneri kluba .Rukovodstvo kluba je zadovoljno radom ovog dvojca i produžiće im saradnju i naredne godine .

Klub je zadovoljan i rezultatima prošlog prvenstva jer je ekipa FK Morave ubedljivo zauzela drugo mesto i svojim igrama privukla veliki broj  gledalaca, te su i tribine postale pretesne . S toga se govorilo i o izgradnji novih tribina , kao i o rekonstrukciji stadiona ,a što se tiče takmičarskih rezultata , rečeno je , da se očekuje da ekipa bude u vrhu , a po mogućstvu i napadne prvo mesto i prelazak u viši rang .

Konstantin Jevremović Kosta prvo pojačanje Morave u letnjem prelaznom roku. Kosta je došao iz kruševačkog Jedinstva.

  • Jako sam srećan što ću u narednom periodu nositi plavo-beli dres. Morava je odlično organizovan klub, znam gde sam došao i jedva čekam da počnemo sa pripremama– izjavio je Kosta.

Ove godine Fk Morava je ispunila cilj .Postignut je najbolji rezultat u istoriji FK Morava. Treneri Zemljak i Belić imaju skor od šesnaest pobeda, šest nerešenih i osam poraza uz gol razliku 73:40 sa 51 osvojenim bodom .

-“Ispisali smo novu stranicu u istoriji Morave definitivno. Žestoko smo radili, trenirali, borili se i na kraju uspeli da ostvarimo cilj, a to je drugo mesto i zvanje vicešampiona Zone Centar. Pored igrača kojima čestitam na ovom uspehu hteo bih da pomenem sve ljude u klubu , počev od ekonoma Miće preko Upravnog odbora do Sportskog direktora Zorana Mladenovića Prvka, predsednika kluba Lazara Nikolića, kao i predsednika Skupštine kluba , Bojana Nikolića. Morava je trenutno najorganizovaniji fudbalski klub u aleksinačkoj opštini. Tokom čitave sezone bukvalno ništa nije nedostajalo .Sve je na visokom nivou, od terena do opreme i posebnu zahvalnost dugujem svim članovima Uprave . Ovo je naša zajednička pobeda. Što se tiče samog rada sa kolegom Belićem mogu da kažem da smo stvorili jednu harmoničnu atmosferu u klubu , gde svi zajedno radimo kao porodica. Tim smo doveli do savršenstva i sa još malo više rada i truda možemo i više. Mislim da je sve funkcionisalo kako treba . Bilo je i teških situacija, ali iz svega smo izašli uzdignutih glava i kao pobednici. Posebno bih se zahvalio žitkovačkoj publici koja je pratila Moravu svuda gde smo igrali, a tribine u Žitkovcu su uvek bile pune -izjavio je Aleksandar Zemljak.