“ СУНЧЕВ ЗРАК “ ИЗ РАЖЊА – ПОДРЖИМО ПОРОДИЦЕ

www.aleksinac.biz , Tekst i foto Aleksandra Djokić 

Удружење „Сунчев зрак“ уз подршку Општине Ражањ,  организује први пут камп за децу и младе са тешкоћама са територије општине Ражањ и њихове родитеље.

Камп носи назив „Подржимо породицу“ и реализоваће се на Дивчибарима од 27.06.-02.07.2020. године.

Главни организатори кампа „Подржимо породицу“ и покретачи целокупне идеје су фејсбук група „Возачи великог срца“ , Нинослав Ранђеловић представник удружења „Заједно до светлости“ из Сврљига и Борис Бјеловић представник удружења „Мултиарт“ из Врбаса. Они већ неколико година организују камп за децу са тешкоћама и њихове родитеље, свако у оквиру свог удружења, на разним дестинацијама широм Србије. Дошли су на идеју да камп прошире и укључе децу и младе са тешкоћама и родитеље из целе Србије. Тако је удружење „Сунчев зрак „ ове године добило могућност да  организује први камп и поведе три породице  са територије општине Ражањ. Ово је први камп овог типа икада реализован са територије општине Ражањ.

Ове године поред породица из Ражња, Сврљига и Врбаса на Дивчибарима ће боравити породице из Варварина, Сомбора, Врања, Књажевца, Новог Сада, Београда, Ниша и Смедеревске Паланке .


PRODAJEM TRAFIKU – 061 20 84 84 0

PRODAJEM TRAFIKU,ŠESTOUGAONU, 6 KVADRATA,TIPSKA,SA SVIM DOZVOLAMA,TERMOIZOLOVANA

061 20 84 84 0 , POVOLJNO

 

By |Aleksinac, Društvo, Ekonomija, Kultura, Niš, Ražanj, Svrljig, Zabava|Коментари су искључени на “ СУНЧЕВ ЗРАК “ ИЗ РАЖЊА – ПОДРЖИМО ПОРОДИЦЕ

About the Author: