Na prvoj projekciji filma u Aleksincu Vasić napao Miroslava Miška Mitića jer mu se nije dopao raspored gradova koje mora da obiđe s ekipom filma.Glumac Milan Vasić pobio se s producentom filma „Zona Zamfirova drugi deo“ Miroslavom Miškom Mitićem u Aleksincu, saznaje Kurir.

Između njih dvojice, kako bi rekli Vranjanci, palo je žestoko tepanje na pretpremijeri filma, i to pred brojnim svedocima.
– Film je odlično prihvaćen kod publike. Hale i bioskopi su puni iako je beogradska premijera tek 24. januara. Iako sve ide po planu, u Aleksincu je došlo do kurcšlusa kad su se potuku Miško i Milan Vasić. Obojica su popili, a Vasiću se nije dopao raspored gradova koje mora da obiđe s ekipom filma, pa je ušao u sukob s Mitićem. Ni jedan ni drugi nisu birali reči, pa su nasrnuli jedan na drugog. Palo je koškanje i gurkanje, a onda i tuča. Zbog skandala je otkazana konferencija za medije, koja se održava u svakom gradu u kojem se film prikazuje – priča izvor Kurira koji je prisustvovao incidentu.

Producent filma potvrdio je da je došlo do tuče između njega i Vasića.
– Da, sve je tačno! Milan me je pretukao! Jedino što me teši u celoj priči je što je film „Zona Zamfirova drugi deo“ na pretpremijerama u Senti, Vranju, Aleksincu i Pirotu dosad pogledalo više od 10.000 gledalaca – izjavio je Mitić za Kurir.

Za razliku od njega, Milan Vasić tvrdi da u Aleksincu nije bilo incidenta i da priče o tuči plasiraju konkurenti kojima smeta uspeh i drugog dela „Zone Zamfirove“
– Ako možeš da se tučeš i pevaš do pet sati, onda svaka čast. Ko je to, bre, izmislio da se tučemo producent i ja, a mi živimo fantastično. Postoji možda snimak gde se nas dvojica ljubimo i grlimo. Neko želi da minira naš film. U životu se nikad nisam zakačio, a da jesam, seo bih u auto i vratio se u Beograd.Cela ekipa je u sjajnim odnosima- poručuje Vasić.

kurir.rs, aleksinac.biz