TV SUPER D+ NA NOVOGODIŠNJEM HUMANITARNOM BAZARU GRAMMERA

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović tekst, kamera ,montaža , you tube aleksinac biz (pritisnite „zaprati“ , subscribe)

U organizaciji nemačke kompanije Grammer System koja već duži niz godina posluje u Aleksincu , održan je veliki novogodišnji humanitarni bazar .

Dom kulture u Aleksincu bio je tesan da primi sve zainteresovane , kako darodavce , tako I kupce .Štandovi su bili šarenoliki , puni igračaka , garderobe , obuće , ukusnih medenjaka I kolača .

Pored zaposlenih, donatori su bili i mnogobrojni partneri kompanije, kao i vlasnici malih biznisa koji su donirali svoje proizvode. 

Izuzetnu podršku bazaru , pored Centra za kulturu i umetnost Aleksinac, dale su i škole. OŠ „Ljupče Nikolić“ , OŠ „Vožd Karađorđe“ , kao I Srednja biotehnološka škola „Šumatovac“ koje su na svojim veselim štandovima prodavale interesantne proizvode svojih učenika. 

 Organizatori navode da su izuzetno zadovoljni interesovanjem građana kao i prikupljenim sredstvima koja će se podeliti na 12 jednakih delova i otići u ruke onih kojima je trenutno pomoć najpotrebnija – deci oboleloj od teških bolesti sa teritorije opštine Aleksinac.

Nemačka kompanija Grammer system koja proizvodi presvlake za automobile širom sveta , najveća je kompanija koja posluje u ovom delu Srbije I zapošljava oko 1.500 radnika .