UBIO SE MLADIĆ U MOZGOVU

Piše ALO.RS , autor N. Gavrilov

Samoubistvo se dogodilo u subotu, u 17.15, u dvorištu porodične kuće Mateovića naočigled njegovog starijeg brata Milana i dede koji ih je gajio, jer su im roditelji u inostranstvu. Na lice mesta došla je ekipa Hitne pomoći, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt. Poznanici porodice Mateović kažu da su Marko i Milan deca za primer, ali da je Marko u poslednje vreme imao ispade i da postoji mogućnost da je bio u depresiji.

– Znam Marka odmalena. Bio je zlatno dete. Njega i brata znam takoreći od pelena. Međutim, Marko se poslednjih godina mnogo promenio. Prošle godine je na svog rođenog brata nasrnuo nožem… Ne znam razlog, jer su se do tada dobro slagali – navodi komšija porodice Mateović koji je želeo da ostane anoniman i dodaje da je moguće da je Marko bio u depresiji.

– On i brat su odrastali samo sa bakom i dedom, jer im roditelji žive i rade u Švajcarskoj. Dobrostojeći su, ali su bili odvojeni od majke i oca. Baka im je umrla prošle godine, a brat Milan se nedavno oženio i doveo snajku. Moguće je da ga je to pogodilo, jer je bio veoma vezan za baku, a možda se osećao usamljeno. On i brat su se bavili poljoprivredom. Imaju zemlje i odlučili su da ostanu na imanju. Ne znam šta je moglo da krene po zlu – kaže komšija.

Prema rečima jedne komšinice, reč o čestitoj porodici.

– Znam njihovog dedu Miroljuba. To su divni ljudi, cela porodica je cenjena. Čula sam juče da se mali ubio. Nikome nije jasno šta je moglo da krene po zlu. Kažu da mu u poslednje vreme nije bio dobro – navodi poznanica porodice Mateović.
Zvanično nije poznato zbog čega je mladić digao ruku na sebe, a policija utvrđuje okolnosti ovog događaja.