UŽAS U ALEKSINCU: MAJKA GODINAMA PODVODILA ĆERKU (13), uhapšeni su i klijenti

B. J. (48) iz okoline Aleksinca, uhapšena je zbog trgovine ljudima jer je, kako se sumnja, dve godine prisiljavala na prostituciju sada trinaestogodišnju ćerku.

Zbog istog krivičnog dela slobode su lišeni i S. S. (57), K. M. (26), N. Š. (46) i P. A. (40), koji su koristili seksualne usluge devojčice, što im je majka naplaćivala.

Kako saznaje „Telegraf“, detetov pakao počeo je kada je imala samo dvanaest godina jer je majka odlučila da je podvodi muškarcima za novac.

„B. J. je „klijente“ nalazila među svojim poznanicima, i dovodila ih u kuću. Osim u selu kod Aleksinca, seksualne susrete je dogovarala i u jednoj kući u Nišu. Usluge je naplaćivala zavisno do procene, od 1.000 do 3.000 dinara. Takođe, od ćerkinih mušterija je tražila da im kupuju hranu ili drva„, navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Međutim devojčica je, u jednom trenutku, telefonom obavestila policiju pa su njena majka i muškarci koji su je iskorišćavali, uhapšeni.

Oni su saslušani pred Višim javnim tužilaštvom, a sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu je i majci i četvorici muškaraca odredio pritvor do 30 dana.