UŽAS U ALEKSINCU: Trener rukometnog kluba izboden pred decom na treningu!

Piše  KURIR.RS, FOTO IK KURIR

Četvorica momaka, starih oko 20 godina, upali su sinoć  na trening Ženskog rukometnog kluba „Alekisnac“ i pred devojčicama napali palicama Nenada Đurića, predsednika ovog tima, a kako nezvanično saznajemo, on je uboden i nožem u stomak tako da je hitno prebačen u Klinički centar u Nišu.

Incident se dogodio u aleksinačkoj hali sportova oko 20 sati.

– On ima povrede grudnog koša i trbuha. Tim lekara se odmah okupio i trenutno traje dijagnostifikovanje – rekli su nam u Kliničkom centru Niš, ali nisu mogli da potvrde da li je u životnoj opasnosti ili ne?

Đurić je, inače, radnik Parking servisa u Nišu i poznati sportista u Aleksincu, a kako nam je nezvanično rečeno u policiji napali su ga mladići koji su već od ranije poznati policiji.

 

– To je bilo užasno kada su ga u jednom trenutku saleteli bejzbol palicama. On se odbranio od jednog, ali nije mogao od svih. Krv je liptala po podu od tuče, a devojčice su vrištale – rekao nam je izvor.

 

U Aleksincu je međuz policijom podignuta „borbena gotovost“ jer se ovako nešto ikad nije dogodilo i potraga za krivcima je u toku.