UZNEMIRUJUĆI VIDEO : PSI LUTALICE „ ZAVODE RED „ U ČARŠIJI !

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović tekst i kamera , you tube aleksinacbiz ( pritisnite PRATI , SUBSCRIBE )

U poslednje vreme sve se više piše o problemu pasa lutalica po aleksinačkim ulicama . Ne , da ih ima mnogo , nego ih ima i previše . I što je najvažnije , tako su se osilili da počinju da maltretiraju gradjane Na ovu temu mogli bi mnogo toga da se kaže , da se napiše , da se objave  izjave izujedanih meštana.

Sve to do sada nije dalo , nikakve rezultate . Zato smo mi rešili da pod naslovom „ No koment „ , emitujemo video zapis sa ulica u gradu .

Na uznemirujećem snimku videćete kako se starija gospodja sklanja , ne od čopora , već od horde pasa i tako prelazi ulicu  ne obraćajući pažnju da li će neko vozilo da naleti na nju . Odmah zatim , tri momka ,koja su se slučajno našla tu ,  iako u naponu snage beže od pasa lutalica  u automobil . Horda pasa natrčava i na našu ekipu ,lajući nas . Valjda su , kao najveće kabadahije htele da nam kažu , „ Šta nas, bre snimate „ .I na kraju , jedan slučajni prolaznik , verovatno najhrabriji medju svima  , prelazi u kontraofanzivu da oslobodi sugradjane .

E, sada se postavlja pitanje ? Ko je ovde jadan ? Psi lutalice ili mirni gradjani Aleksinca .

Snimak je napravljen na lokaciji , odmah iza pijace , u terminu kada je grad najprometniji , 15 i 10 h .

VIDEO :

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=yOWvBbekyUk“][/vc_column][/vc_row]