VIDEO :MORAVA DALA 8 GOLOVA , NAPREDAK PORAŽEN KUĆI , RAŽANJCI POBEDILI

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović tekst i kamera , you tube aleksinac biz , pritisnite „PRATI“ , SUBSCRIBE
U 20 kolu fudbalske lige Zona “ Centar “ Morava iz Žitkovca pobedila je ekipu Malošišta sa , čak , 8 : 1 . Bukovik iz Ražnja je , takodje pobedio kod kuće ,  Mladost iz Batušinaca sa 2 : 1 dok je Napredak iz Aleksinca izgubio na svom terenu od Orljana sa 1 : 2 .
Morava se nalazi na 2 mestu sa 40 bodova , Bukovik je treći sa 38 , dok je Napredak pao na 7 mesto i ima 28 bodova . Lider na tabeli je OFK Sindjelić sa 58 bodova .
Morava iz Žitkovca je  do nogu potukla goste iz Malošišta. Sam početak bio je  i hladan tuš za sve na terenu i na tribinama . Gosti iz Malošišta su se radovali jer su u 7 minutu došli u vodjstvo od 0:1 i u prvih deset minuta prikazali dobru igru. Medjutim , u igri Morave i pored negativnog rezultata ništa se nije promenilo, Morava je nastavila  sa napadima  i stvarala šanse. Prvu šansu za Moravu imao je Martin Ristić koji je odlično šutirao, ali golman gostiju je još bolje intervenisao. Zatim je komandant odbrane Marjanović šutirao, a golman gostiju se ponovo istakao odbranom. U 19 minutu kapiten Slobodan Janković postiže gol za 1:1 i erupciju oduševljenja na tribini. Zatim je viđena jedna od najlepših akcija, Cvetković je zalomio po desnoj strani i  uposlio Slobodana Jankovića koji majstorski dodao loptu  Lazareviću i on postiže  veoma lep gol za 2:1. Do kraja poluvremena u strelce se upisao i Mihajlo Cvetković.
U drugom poluvremenu Morava je dominirala . Na jedan odličan pas Lazarevića, Cvetković izbija sam i postiže efektan gol za 4:1. Kapiten Janković se vratio u ritam i postigao svoj drugi gol za 5:1. Posle dužeg vremena i povrede ,  na teren se vratio i Velinov koji postiže gol za 6:1. Bogdanović koji je odigrao odličnu utakmicu , postiže gol za 7:1 i u poslednjim sekundama igre Marko Petrović postiže konačnih 8:1 za Moravu. Fudbaleri Morave ispraćeni su aplauzima, a publika je posebno pozdravila trenere Zemljaka i Belića.