[vc_row][vc_column][vc_column_text]

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović tekst i dron 4K , you tube aleksinacbiz  ( “ PRATI “ , SUBSCRIBE )

Mesna zajednica Vukašinovac , jedna od najagilnijih u Opštini Aleksinac odlučila je da svoj rad predstavi na savremen način . Sve ono što je uradila zadnjih godina prezentovala je filmom koji je snimljen Dronom , u najsavremenijoj rezoluciji 4 K i televiziskom kamerom . Film će najpre bitii prezentovan na televiziji , a zatim i preko društvenih mreža ,  na stranicama aleksinacbiz . Prezentaciju će moći da vide i svi zainteresovani  pre svega , misli se na turističke organizacije u  Srbiji i Švajcarskoj .

S obzirom da je ovaj video prilog , od nedavno , postavljen i na you tube channel aleksinacbiz , koji ima veoma veliku gledanosot , o radu i  uspesima Mesne zajednice Vukašinovac u aleksinačkoj opštini moći će da gledaju i svi oni koji žive u inostranstvu  , na svih 5 kontinenata bez ikakvih dodatnih uredjaja .

Na filmu je prikazano uredjenje letnje školske učionice , dvorište škole , kao i postavljena savremena saobraćajna signalizacija  u ovom naselju koje se nalazi na vrlo frekventnom putu Aleksinac – Ražanj , Paraćin , Kruševac .

  • Ovo je pilot projekat kao početak u predstavljanju rada Mesne zajednice Vukašinovac . Ostaje nam da predstavimo renoviranje i stavljanje u funkciju više seoskih česama , uredjenje puta za groblje i kapelu , uredjenje autobuskih stajališta i mnogo toga što smo uradili – kaže Gordana Vasiljević ,predsednica Mesne zjednice Vukašinovac .

Nadamo se da će njihovim stopama , u predstavljanju svoga rada , poći i ostale mesne zajednice , a pre svega veće mesne zajednice poput Žitkovca , Trnjana , Tešice   i Mozgova  .

Pogledajte video :

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=so4-wWixjhs“][/vc_column][/vc_row]