Godišnji horoskop za Jarca: Čeka vas finansijski krah!

Konzervativan, zatvoren, razuman, pametan, oprezan i promišljen… Želi ravnopravnost. Jarac je veran i osetljiv. Volu usamljenost i ne ume da iskaže svoja osećanja. Erotski potencijal, akumuliran u velikim količinama, ne ume da iskoristi. Pouzdani su, racionalni, njihov ljubavni život određuju već čvrsto utvrđena pravila.

UOPŠTENO

Godina 2018. će skrenuti pažnju na skrivene talente i resurse kod Jarčeva. Planete će biti povoljne za vas da se razvijete i rastete u životu. Dobićete puno autoriteta i moći tokom naredne godine. Obasjaće vas osećaj radosti i sreće u životu. Dobrota je tu iza ugla, ali se praktične poteškoće ne mogu isključiti. Vaša praktičnost će vam pomoći da izađete i istaknete svoj profesionalni i lični život ove godine. Ovo bi bila prilično uspešna godina za Jarčeve. Vi biste mogli dobro da prođete u karijeri i finansijskim aspektima svog života. Međutim, ovaj period traži naporan rad i posvećenost s vaše strane.

Tokom retrogradnog perioda Jupitera od marta do jula 2018, u vašem životu bi došlo do mogućih kašnjenja i prepreka. Malo se pritajite i budite strpljivi u ovom periodu. Mogući su neki problemi u vezama, pa zbog toga pazite na vašu pozitivnu energiju kako bi prevladao mir u vašem ljubavnom životu ili braku. Saturn će biti retrogradan između aprila i septembra ove godine. Iako bi tokom toga moglo biti nekih prolaznih problema, stvari će izgledati bolje kada Saturn krene direktno. Jarčevi koji su sami bi mogli da pronađu istinsku ljubav i romansu u svojim životima. Međutim, oni koji su već u vezi ili oženjeni mogli bi biti u malim poteškoćama zahvaljujući retrogradnom Saturnu.

 

KARIJERA

Jarčevi će imati ogromne mogućnosti da se ove godine razvijaju u svojoj karijeri. Zaista, imaćete puno slobode da istražite vaše profesionalne mogućnosti, a takođe ćete dobiti i pomoć stručnjaka i kolega sa posla. Ali takođe, mogu postojati i okolnosti koje bi mogle dovesti do profesionalnih prepreka. Ostanite mirni, radite naporno i budite skromni u vašim odnosima na radnom mestu kako biste uspeli. Sredina godine ukazuje na neka odlaganja i prepreke u vašoj karijeri. Ovog puta dajte najbolje od sebe i izaći ćete nepovređeni. Timski rad bi mogao dobro da se isplati Jarčevima. Kraj godine daje mogućnosti za preseljenje ili promenu poslovnog kursa ako ste spremni na to. Vaša praktičnost i menadžerske veštine će vam pomoći ove godine da se popnete na još jedan stepenik na profesionalnoj lestvici.

LJUBAV

Ljubavni život Jarca će biti odličan ove godine, da bi mnogi od vas mogli pronaći pravu ljubav u svojim životima. Izađite iz svojih snova i uđite u stvarnost života. Skromnost i jednostavnost će vam pomoći da se nađete u vidu kod potencijalnih partnera u životu. Nemojte se razmetati novcem pred partnerom, umesto toga savetujemo vam da živite i volite u okvirima svojih sredstava. Na ovaj način, buduće nevolje će biti daleko od vas. Podelite svoja osećanja sa partnerom. Onda biste mogli da uklonite misteriju i enigmu koja vas okružuje. Jarčevi koji nisu u vezi mogu da upoznaju nekog ko bi bio istinski partner za ceo život. Vaša senzualnost i romantično raspoloženje biće podignuti na novi nivo u toku godine. Oni koji su stupili u brak ili su već bili u vezi, videće da je ova godina dobar trenutak da bolje upoznaju svoje partnere.

FINANSIJE

Jarčevi će moći da glatko plove u svojoj finansijskoj oblasti ove godine. Izbegavajte impulsivnu potrošnju i očuvajte i uštedite za budućnost. Planirajte svoju finansijsku potrošnju i postavite prioritet za trošenje za ovu godinu. Iako zadovoljavanje nekih potreba može da vas privuče, budite hrabri da odustanete od nekih ekstravagancija u životu za vašu bolju finansijsku budućnost. Sredinom godine mogući su troškovi vezani za neke vama voljene osobe. Međutim, sprovodite striktno vaše finansijske mere do granice koju ste sami odredili. Godina je povoljna za vas da uložite u zemljište i nekretnine. Krajem godine može se dogoditi neka finansijska potrošnja u vezi sa putovanjem i rekreacijom, ali samo napred, period je dobar za to.

ZDRAVLJE

Za 2018. godinu, Jarčevi će imati povećan nivo energije i vitalnosti. Međutim, uverite se da su vaši nivoi energije usmereni kroz odgovarajuće kanale. Ostanite na oprezu i fokusirajte se na svoje zadatke. Lepo je vreme za bavljenje sportom i da se rešite nekih loših navika koji vas već dugo proganjaju. Pratite strog plan ishrane. Vodite računa o svom mentalnom zdravlju, kao i o stresu i naprezanju u ovoj godini, da ne bi rezultiralo nervnim slomom. Povremeno prođite kroz program za detoksikaciju i smanjite ugljene hidrate, masti i visokokalorične prehrambene proizvode u ovoj godini. Izgledaćete sportski i zdravo tokom cele godine.

PORODICA

Porodični život Jarčeva ove godine biće dosta bogat širokim spektrom događaja i raznih okolnosti. Sada ćete voditi zdravije odnose sa članovima porodice. Pratite svoje srce i to će vam pomoći da izbegnete probleme u odnosima kod kuće. Društveni život će biti u najboljem redu ako znate kako da kontrolišete svoje emocije. U protivnom, vaše nesavršenosti mogu oštetiti dobrobit i sreću u porodici na duži rok. Periodično promenite svoj pristup određenim odnosima kod kuće. To bi donelo mir i radost u domu.