ALEKSINČANIN „PIRKE“ U ČETVRTFINALU „NIKAD NIJE KASNO“ , NO PIRKE ,NO SVIRKE, NO CIRKE !

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović tekst

Aleksinčanin , a ne Bečlija , Slaviša Stojanović „Pirke“ oduševio je , u nedelju, publiku u studiji kao i milionski auditorijum pored malih ekrana , pevajuće pesmu Ljubiše Stojanovića Luisa „Slike u oku“ u jednoj od najpopularnijih emisija „Nikad nije kasno“ koja se emituje na Tv Prva , svake nedelje .

Iako se lažno predstavlja da je iz Beča , a ne iz Aleksinca , iz ulice 9 . Jugovića , nije mu smetalo da svojim glasom , već četvrti put privuče pažnju , pre svega eminentnog žirija , na čelu sa Maretom kao premijerom i publikom preko malih ekrana i pobedi još u jednom krugu pevačkog nadmetanja .

On je u duelu , pobedio Čačanina , Aleksandra Majstorovića koji je, takodje, pevao Luisovu pesmu „Kad me jednom ne bude“ , tesnim rezultatom 3 : 2 . Ovim rezultatom on se plasirao u četvrtfinale . On je kao podršku imao prijatelja Gorana Nićiforovića Crnita , dugogodšnjeg vlasnika ekskluzivnog restorana u Beču , inače rodom iz Svilajnca .

Aleksinčanin Slaviša Stojanović „Pirke“ kaže da peva preko 20 godina, a ove godine je napunio 45 godina života i postao „punoletan“ za emisiju „Nikad nije kasno“ . U ovoj popularnoj emisiji , kaže , da mu se najviše svidja „Prvo žensko odelenje“ kao i ostali članovi ekipe .

Početkom 2000 tih godina radio je kao radiski voditelj u Radio televiziji „ALT“ i vrlo uspešno zabavljao slušaoce . Od 2015 preselio se u Beč , gde preko dana radi kao dostavljač robe , a uveče peva po jugoslovenskim restoranima .