FUDBAL : OPASNA ZONA ZA OBA ALEKSINAČKA KLUBA !

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović

Odlukom Fudbalskog saveza da ove godine ispadne čak 5 klubova iz fudbalske lige Zona „Centar“ , aleksinački klubovi se nalaze u nimalo zavidnoj situaciji .

U 21 kolu klubovi Napredak i Morava postigli su polovičan rezultat . Naime , Napredak je i u ovom kolu pobedio na svom terenu drugoplasirano Jedinstvo rezultatom 6 :1 . Ovo je peta pobeda u nizu Napretka ali je sada problem što su počeli da pobedjuju i ekipe oko Napretka koje se nalaze u opasnoj zoni . Napredak je i dalje pretposlednji ali sada ima 19 bodova i približio se ekipama koje se bore za opstanak . U sledećem kolu Napredak gostuje ekipi Orljane ,jednom od konkurenata za ispadanje .

Morava iz Žitkovca je doživela treći , uzastopni poraz . Žitkovčani su izgubili u gostima od Mladosti iz Batušinca sa 5 : 2 . Morava je počela odlično . Dugo je držala rezultat 2 : 2 , a kada su pošli na „sve ili ništa“ iz kontri su primili još 3 gola . Sada se nalaze na 10 mestu , samo jednom više od crte za ispadanje . Naredne nedelje u Žitkovac dolazi prvoplasirana ekipa Brzi brod .

Bukovik iz Ražnja je zakovan na dno tabele . Oni su izgubili na svom terenu od Palilulca sa 1 : 6 . U narednom kolu gostuju ekipi Naša krila u Belotincu .

BONUS VIDEO : DERBI MORAVA – NAPREDAK