„BIO SAM TRN U OKU “ KAŽE GENERAL PAVKOVIĆ POVODOM BOMBARDOVANJA ALEKSINCA

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović tekst, kamera, režija , you tube aleksinac biz , pritisnite „zaprati“ , subscribe

Peti april obeležava se u Aleksincu kao dan stradanja od NATO bombardovaanja . Te večeri u 21,35 minuta palo je 7 raketa , a dve u sam centar grada i tom prilikom je poginulo 11 ljudi . Najgore su prošle ulice Dušana Trivunca i Vuka Karadžića . Grad nije mogao da se prepozna nakon bombardovanja .

Jedno od pitanja , medju meštanima Aleksinca bilo je , da li je Aleksinac gadjan zbog generala Pavkovića .

To pitanje je mučilo sve pa i nas , te je redakcija aleksinac biz i produkcija „TV studio Dar – Mar“ razgovarala sa generalom Pavkovićem u finskom zatvoru . Bio je ovo prvi intervju koji je general Pavković dao posle 5 godina , ekskluzivno , samo našem mediju .

Genera Pavkovića smo direktno pitali „Da li je Aleksinac bombardovan zbog vas“ ? Razgovarali smo i o drugim temama kao što su 5. oktobar , njegov odnos sa Miloševićem neposredno pre i posle 5. oktobra . Kakvu je ulogu imala vojska u tom trenutku ? Pitali smo ga i o njegovom odnosu sa Djindjićem kao i o pozadini ubistva premijera . Jedna od tema bio je i tadašnji predsednik Koštunica i zašto nije sprečen helihopter sa Miloševićem da ne ode u Hag , a mogao je … Izmedju ostalog pričali smo i o tadašnjoj vojsci ali i o tome , da li Srbija treba da uvede redovno služenje vojnog roka .

Ceo intervju možete pogledati na you tube aleksinac biz pod naslovom „Bio sam trn u oku“

BONUS VIDEO : INTERVJU SA GENERALOM PAVKOVIĆEM U FINSKOM ZATVORU “ BIO SAM TRN U OKU“ nalazi se pri vrhu teksta