Brdjanka u totalnom mraku

Tekst i foto Dušan Stevanović

img_0851

Sramota ali stvarno sramota . Najlepši park u Aleksincu , Brdjanka već 3 godine je bez struje . Ni jednaali baš ni jedna sijalica na rasveti ne radi . Potpuni mrak , a niko da reaguje , niko da to popravi . ..Sa početkom lepog vremena Brdjanka je ne puna , već prepuna posetioca . .. Deca , mladi bračni parovi sa decom u kolicima   , zaljubljeni parovi , ljubitelji životinja … šetaju u totalnom mraku .

img_0849

Nezadovoljstvo je ogromno , svih ali baš svih … Ne interesuje gradjane Aleksinca , kada su u debelom mraku  , koje preduzeće  je zaduženo za održavanje rasvete , ne interesuje ih ni kojoj stranci pripada to preduzeće … Oni samo hoće sijalice u najlepšem parku i u 21 veku . Smatraju da na to imaju prava jer od njihovih para , plaća se ulična rasveta .

Jedan duhoviti stariji gospodin reče  , šteta što na Brdjanci više ne radi kafana . Možda bi neko od nadležnih  i došao ovde i video čemer,  jad i tugu , u najlepšem delu grada . Brdjanka kao da nikoga ne interesuje , misli se na one koji su zaduženi da vode računa o tome . Ovaj tekst ne želimo da politizujemo ali gospodo , vi koji ste zaduženi za održavanje rasvete na Brdjanci , molimo vas , img_0850

UPALITE NAM SVETLO .