CRNI VIKEND ALEKSINAČKOG FUDBALA

Tekst i foto Dušan Stevanović

U 15-tom kolu Zone Istok, obe aleksinačke ekipe doživele su poraze. Moravica je u Subotincu izgubila od Kablova iz Zaječara sa 3 4 , dok je Rudar izgubio od Timočanina u Knjaževcu sa 4 1 . Prvi je i dalje Zaplanjac, sa 36 bodova, dok je Moravica pala na 4- to mesto i ima 25 bodova . Rudar je na 11-tom mestu sa 16 bodova.

U Nišavskoj okružnoj ligi, Sloga iz Kormana je izgubila od Radničkog u Čapljini sa 5 0 , aleksinačka Palilula je izgubila u Zaplanjskoj Toponici, od Moravca sa 3 2 , Jedinstvo iz Grejača je izgubilo od Naisusa , u Rožini sa 3 2 , Morava iz Žitkovca je izgubila na svom terenu od Rasovače sa 2 6 , dok je Crvena Zvezda iz Gornjeg Ljubeša, na svom terenu izgubila od Mladosti iz Batušinaca  sa 1 2 .

Orljane je prvo sa 39 bodova, Palilula je pala na 6-to mesto sa 26 bodova, Jedinstvo je sada 9-to sa 21 bodom, Crvena Zvezda 11-ta, Sloga 13-ta, dok je Morava iz Žitkovca ubedljivo poslednja.Prvenstvo se nastavlja 19. Marta.

U Opštinskoj ligi Napredak iz Aleksinca je pobedio Borac iz Trnjana sa 3 0 i zadržao vodeću poziciju sa bodom prednosti ispred imenjaka iz Krušija.