[vc_row][vc_column][vc_column_text]

VIDEO PRILOG TV LASER , Aleksinac.biz

Tekst i foto Dušan Stevanović

Nakon natpisa u medijima da je , nedavno , došlo do incidenta kod Motela Bosforus , u Aleksincu , kada je neko od vozača polomio 2 rampe na parkingu , zbog navodne odluke turskog biznismena Fevzija Šiljika da zabrani parkiranje vozilima sa srpskim tablicama ispred svog hotela , redakciji aleksinac.biz javio se lično Fevzi Šiljik . On je izričito rekao .

  • Morate da me razumete . To je moje dvorište , to je moje privatno vlasništvo . Ja sam tu parcelu kupio i plaćam porez za nju . Imam pravo da je ogradim . Izmedju ostalog , napravio sam veliki i lep parking koji je namenjen gostima hotela . Parking je pokriven internetom i kamerama i primetili smo da mnogi ljudi koji idu na more tu ostavljaju kola zbog bezbednosti i blizine auto puta i autobusom odu na more . Njihova kola tu stoje po 10 tak dana , a za moje goste koji su uglavnom stranci , nema mesta . Zbog toga sam morao da postavim znak „ Zabranjeno parkiranje “ . U principu , nemam ništa protiv Srba . I ja sam iz Prizrena i imam i srpski pasoš . Javnost u Aleksincu jako dobro zna da sam 2 godine bio predsednik Košarkaškog kluba „ Napredak “ koji sa uspehom igra u Drugoj ligi , a sada sam odlučio da pomognem i aleksinačku bolnicu , tako što ću pomoći u adaptaciji vešaraja – rekao je Fevzi Šiljik , vlasnik komleksa restorana i hotela Bosforus , u Aleksincu .
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=-IowD7UZDWE“][/vc_column][/vc_row]